Haberler

>>> YENİ >>> Demiryolu onaylı hafif PE sünger

Yeni çapraz bağlı PE süngerimiz ürün portföyümüze ekleniyor. »

Cellofoam YouTube kanalımız

An itibariyle sizleree düzenli olarak Cellofoam International GmbH & Co. KG'nin perde arkası hakkında bilgi vereceğiz. »

Oda akustiğini ölçmek için yeni ücretsiz uygulama

Bugün sizlere cep telefonunuzu kullanarak sadece birkaç adımda odalarınızdaki yankılanmayı ölçebileceğiniz yeni uygulamamızı tanıtmak istiyoruz. »

Yeni Cello® SB BASIC kompresör çeketimiz ile tanıştınızmı?

Polyester keçe ve ağır folyo kombinasyonundan oluşur ve böylece hem ses yalıtımı hem de ses bariyeri özelliklerini sağlar. »

Yepyeni ve gerçekten güzel - tekstil yüzeyli ses emicimiz: Cello® 441:

Giderek daha fazla müşterimiz, malzeme doğrudan görüş alanında olmasa bile, görsel olarak çekici bir ses yalıtım ürününe önem veriyor. »

Programımızdaki yenilikler: +200°C'ye kadar sıcaklığa dayanıklı Silikon Sızdırmaz Ürünler

Yüksek sıcaklığa dayanıklı silikon sızdırmalarımız, uzun hizmet ömürleri, hava koşullarına ve UV ışınlarına karşı çok iyi dirençleri ile etkileyicidir. Ayrıca çok iyi kimyasal dirence sahiptirler. »

Yeni Websitemiz Yayında

Yeni yılın başında, yoğun revizyon ve yeniden yapılandırmanın ardından, ses yalıtım malzemelerine ihtiyaç duyuylan bütün alanlar için, Bireysel ve Kurumsal Müşterilerimiz için Online Mağzamız acıldı. »

COVID-19'un tedarik zincirine etkisi

Basılı ve online medyada yayınlandığı gibi, Corona virüsünün etkileri sadece kamusal hayatı değil, hemen hemen tüm şirketleri de artarak etkilemeye devam ediyor. »

New Cello® S400 seat upholstery non-woven

New Cello® S400 seat upholstery non-woven used in bus lines of EvoBus GmbH
Cello® S400 increases fire safety in buses
»
Buradasýnýz: : Kurumsal Haberler